Rajapintojen esittely

Kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää rajapinnoista

Fonectan rajapinnat -tuotepaketit

Fonectan rajapinnat mahdollistavat Fonectan kattavan ja ajankohtaisen datan yhdistämisen suoraan erilaisiin järjestelmiin kuten asiakkuuksienhallintajärjestelmiin, asiakaspalvelun käyttämiin sovelluksiin sekä lomakkeiden esitäyttöön. Fonectan rajapinnan avulla on mahdollista yhdistää yritysten ja kuluttajien tiedot osaksi yrityksen omaa järjestelmää.

Yhteystieto-API

Yhteystieto-rajapinta on tarkoitettu henkilöiden, yritysten ja yrityspäättäjien tietojen hakuun ja hyödyntämiseen. Käyttökohteita ovat mm. asiakkuudenhallintajärjestelmät ja soittajan tunnistaminen.

Palveluhaku-API

Palveluhaku-rajapinta on tarkoitettu yritysten yhteystietojen näyttämiseen erilaisissa karttaratkaisuissa. Käyttökohteita ovat sivustot ja palvelut, joissa halutaan esimerkiksi kertoa millaisia yrityksiä tai toimipisteitä tarkasteltavalla alueella sijaitsee.

Watch-API

Watch-rajapinta on tarkoitettu yritysten ja yrityspäättäjien tietojen jatkuvan ylläpidon rakentamiseen. Käyttökohteita ovat mm. asiakastietojen jatkuva ylläpito CRM- ja ERP-järjestelmissä sekä muutospalvelu, joka tiedottaa merkittävistä muutoksista.

Totaali-API

Totaali on Fonectan tarjoama palvelu asiakkaan yhteystietojen hallintaan ja julkaisuun eri kanavissa. Totaali-API on tarkoitettu rajapinnan avulla tehtävään yhteystietojen hallintaan ja julkaisuun.